Aktuality - Všechny aktuality

NABÍDKA PRONÁJEMU NEBYTOVÝCH PROSTOR

Nabízíme pronájem nebytových prostor sloužících k podnikání v areálu nemocnice, ulice Žižkova 620, Český Brod. Jde o prostory v pavilonu B (bývalá poliklinika), zapsané na LV č. 10001 pro obec a k.ú. Český Brod u KÚ pro Středočeský kraj KP Kolín.

Konkrétně jde o čtyři místnosti v přízemí vlevo, vstup hlavním vchodem z ulice Žižkova. První místnost o výměře 22,65 m2, druhá místnost o výměře 25,03 m2,a dvě kabinky o výměře 1,23 ma 1,21 m2, s právem užívat společné prostory a společné sociální zařízení, celková výměra prostor 50,12 mza cenu 42.137 Kč ročně na dobu určitou 5 let.

Nájemné se každoročně upraví o průměrnou roční míru inflace. Nebytové prostory budou pronajaty za účelem provozování zdravotních služeb nebo registrovaných sociálních služeb a to ve stávajícím stavu, bez dalších stavebních úprav ze strany pronajímatele.
Nabídka musí obsahovat název subjektu, adresu, účel pronájmu a nabízenou částku a telefonický kontakt žadatele.

Nabídka bude doručena v zalepené obálce pouze s označením „NEOTVÍRAT – PRONÁJEM 620 vlevo“, na podatelnu města, nám. Arnošta z Pardubic č. p. 56, 282 01 Český Brod, osobně, nebo poštou.
Na nabídky zájemců, kteří nemají uhrazené závazky vůči Městu Český Brod, nebude brán zřetel.

Nabídky, nebo případné námitky proti tomuto záměru zašlete na adresu Města Český Brod,
náměstí Husovo 70, nebo předejte do podatelny nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod
nejpozději do 28.04.2021 do 11 hodin.

Vyhlášení záměru na úřední desce zde.

Copyright © Město Český Brod, 2005-2024 | Přístupnost | GDPR | Kontakty | Mobilní verze | Administrace | vývoj MyWebdesign.cz
Cesbrod
TOPlist