11

Re: Parkování Škvárovna

Nejsme sebestřední. Nikdo vám  nebrání návrh řešení napsat. Na způsobu dopravního řešení se shodla většina na několika veřejných projednání .

Re: Parkování Škvárovna

Já Vám návrh řešení napsala, Vy jste ho smazal:-)

13

Re: Parkování Škvárovna

Nabízím vám osobní schůzku, kde to můžeme probrat.

14

Re: Parkování Škvárovna

Pan místostarosta v dobré víře odpovídá. To je moc hodný, že odpovídá, jeden by řekl, že na diskusním fóru nazvaným otázky pro zastupitele, by zastupitel PLACENÝ z našich daní neměl odpovídat kvůli dobré víře, ale protože je to jeho povinnost.
Ten příspěvek jsem viděl. Byl jízlivý a ironický, ale nebyly tam vulgarismy, nebo cokoliv, co by se dalo považovat za "velmi urážlivý". Zato takový příspěvek starosty na adresu občana: "Pro zdatného demagoga pana Kvapila odpovídám na jeho otázky" nebo "Na kraj, na média, na ombudsmana, na lampárnu se samozřejmě obrátit můžete, v tom vám nikdo bránit nebude." to je v pohodě, takhle se prostě vrchnost k poddaným má chovat.
Ne že by mne výsledek modrých zón na Škvárovně překvapil. Ale celkem chápu, že jsou místní obyvatelé rozčarovaní, když celá debata začala kvůli nedostatku parkovacích míst a skončilo to zpoplatněnou zónou s výrazně redukovaným počtem parkovacích míst.
Předpokládám, že se jedná o nezanedbatelný příspěvek do městské kasy, za který budou pořízeny školy, školky, lepší infrastruktura a spousta dalších užitečných investic. Tedy ne hned, pochopitelně. Spíš až naprší a ... zkasírujeme.

Kontrolní otázka soudruzi: jak dlouho tady ten příspěvek vydrží?

15

Re: Parkování Škvárovna

Příspěvky vydrží dlouho, když jejich pisatel dodržuje pravidla slušného chování bez ohledu na to, jaký názor sdílí.

16

Re: Parkování Škvárovna

Jakub Nekolný napsal:

Vážená paní Semerádová!
Váš příspěvek jsem smazal, protože byl velmi urážlivý! Jestli se budete držet tématu, pak samozřejmě k podobnému zásahu nebude důvod. Pan místostarosta vám v dobré víře odpovídá, proto očekáváme podobné chování i o od vás. Jestli se zase snížíte k podobnému způsobu komunikace, budu  nucen
opět vás příspěvek vymazat.
Přeji krásný večer!

Příspěvky, včetně příspěvku paní Semerádové, čtu velice pozorně. Pokud Vám příspěvek, který jste smazal, připadal jako urážlivý, napadá mne trochu přísloví o potrefené huse. To, že někdo napíše svůj názor bez vulgarit a osobního urážení, ale zvolí poněkud tvrdší rétoriku, než je Vám po vůli, není důvod k urážení se. Na Vašem místě bych byl paní Semerádové vděčný za to, že dokázala naprosto na rovinu napsat to, co se šušká po ulicích a v hospodách u piva. Navíc se dokázala pod svůj příspěvek i podepsat. Není dobré podléhat opiu sebeuspokojení, sebestřednosti a nepostradatelnosti.

Born stupid? Try again!

17 Naposledy upravil: penek (29.05.2020 12:56:50)

Re: Parkování Škvárovna

Asi jsem něco nestihl, než bylo odstraněno... sad

A jaké pravidlo slušného chování bylo porušeno?

18

Re: Parkování Škvárovna

Paní Semerádová si dostatečně nevážila laskavosti pana Klineckého, který ji tu odpovídal a k jeho vysoce kompetentním poznámkám podotkla, že je buď hloupý, nebo je mu problematika jedno. A že si o něm nemyslí, že je hloupý, což je tím pádem ještě horší.
Pan Klinecký by naproti tomu byl asi radši, kdyby si o něm paní Semerádová myslela, že je hloupý, takže se urazil a potrestal nás všechny hrozivým mlčením.
Pan Nekolný zastává názor, že on sice občanům může lát do demagogů nebo je posílat na lampárnu, ale my se máme chovat uctivě. Takže to smazal.
Diskuse tím zřejmě skončila.

Sdílejte, než to smažou.

19

Re: Parkování Škvárovna

Děkuji za obeznámení. cool

20 Naposledy upravil: Tomáš Klinecký (29.05.2020 14:28:49)

Re: Parkování Škvárovna

Hezké odpoledne. Děkuji za shrnutí a mám takový návrh, zda by bylo možné vrátit se z osobní roviny zpět k věcné stránce původního dotazu. Tím byl, pokud si pamatuji, nedostatek parkovacích míst v ulici Pod Velkým Vrchem.

Ve středu 27. 5. v 9 večer a dneska ve 14.45 jsem se byl namístě podívat a v prvním případě bylo v celé ulici 13 volných parkovacích míst ve vyznačených pruzích a dnes jich  tam bylo 14 (velmi opatrný odhad počítající se řidiči s většími prostorovými nároky při parkování). Souhlasím s tím, že počet volných míst se může měnit, ale situace na místě ve dvou náhodně vybraných časech není taková, jak je zde líčena některými diskutujícími. Fotky mohu na požádání komukoli zaslat emailem.

Přeji všem klidný víkend.