Re: strach a intriky na 2. ZŠ
ixtan napsal:lubo napsal:Sleduji tuto debatu a musím reagovat. Všechno co píše Daniela je pravda. Broďáci, kteří to sledují delší dobu jsou zhnuseni.Je to osobní msta několika
lidí, včetně pana Kruliše. Pan Kruliš byl za "bolševika" politruk, tak má bohaté
zkušenosti s těmito praktikami.A že veřejně přiznává a obdivuje...., k tomu není co dodat.Měl asi v plánu řídít ze žlutého "pentagonu" i zdejší školu![11] Karel Forman gini.jadoogaran.org
Pane Kruliš - Vám asi někdo sebral hračky, že poskakujete po oprávněné kritice, jako malý chlapec. Asi jste z vojákování ještě deformován !pane Jiří Strnade, není Vám trapné se vydávat za ixtana, str 456,alana? Léčíte si kompexy z vaší kariery foxcon.Já Vám to řeknu osobně, až se potkáme. Ikdyž ani za to nám nestojíte.
MAM JEN str654 - pane Krulis obvinujete nevinne a pokud mi nezvedate telefon pak mi nezbyva nez Vam rici ze se silene pletete a budu po Vas pozadovat verejnou omluvu - ja se za anonymitu neskryvam jako jini - a ti co tu pisi jako IXTAN a ALAN vystupte z anonymity srabi ocernujete zde nevinneho cloveka nenecham tu na sebe hazet vase nesmysly!!!
Strnad Jiri