1 Naposledy upravil: ceskobroskyobcan (12.01.2010 00:47:27)

Téma: SNĚHOVÁ KALAMITA!!!!

Chci se jen optat, ale nechcete už začít něco dělat????
Platí to jednak pro pana ředitele technických služeb a pro město!!!!
Pane řediteli, byl jste se třeba projít v ulicích jak to vypadá??? třeba na náměstí, nebo u nádraží a mnoha v dalších ulicích???
Není Vás vůbec vidět(technické služby)... A nevymlouvejte se, že napadlo trošku víc sněhu a že všechno co má nohy je v ulicích.. nejste vůbec vidět, pořád se chválíte, jak všechno umíte a napadne sníh a už je totální kolaps... co kdyby jste si třeba oblíknul ty svoje maskáče a taky začal něco dělat!!!! A pokud to nezvládáte... odejděte a přenechte svoje místo někomu jinému... projděte se třeba v ulici Jana Kouly jak to tam vypadá.. lidi musejí bvšude chodit po silnici!!!!!... Další věc.. v Sadské odváží sníh ven z města... jednoduše si najmuly pár aut a odvážejí to pryč... a to je to menší msto... podotýkám menší město.. a jak se stará o občany.....možná by to chtělo něco udělat a začít pracovat nebo menší změnu!!!!!!!!!

2 Naposledy upravil: Michal Fokt (11.01.2010 12:39:22)

Re: SNĚHOVÁ KALAMITA!!!!

zrovna v ulici Jana Kouly se prý včera uklízelo, lépe řečeno uklízel pan Šedivý řečený Počasák, ale nedostal prý na to ani rukavice sad

3

Re: SNĚHOVÁ KALAMITA!!!!

Správně, už toho mám také dost!

Navrhuji proto malý intercity barter, oni nám do Českého Brodu něco jejich sněhu, my jim za to do Sadské někoho z ceskobroskych.

4

Re: SNĚHOVÁ KALAMITA!!!!

Chodníky kdyby si lidi neuklidili sami tak se nikde nedá projít, uředníků je tam, že už se tam nemohou vejít, ale nezařídí nic. Tato směhová kalamita byla avizovaná týden dopředu. Je plno lidí nezaměstnaných, mohli se využít na uklízení sněhu v rámci veřejně prospěšných prací. Ale to by měli úředníci práci navíc, ono je lepší válet se v kanceláři a nedělat nic.

5

Re: SNĚHOVÁ KALAMITA!!!!

Na tyto práce využíváme všechny možnosti, které nám zákon umožňuje. Veřejně prospěšné práce úřad práce nasmlouvává a hradí až od jarních měsíců, k obecně prospěšným pracem je v současnosti v Českém Brodě odsouzeno víc jak dvacet lidí, ale je na odsouzeném, kdy během roku si trest odpyká a nebo mu je přeměněn na nepodmíněný trest. Nyní nikdo z nich nepracuje. I veřejnou službu dlouhodobě nezaměstnaných využíváme, dnes nastoupili dva lidi a samozřejmě šli uklízet sníh.

6

Re: SNĚHOVÁ KALAMITA!!!!

Kdybyste se díval včera večer na zprávy v televizi, tak byste viděl, že v Táboře a v Českých Budějovicích odklízela sníh i městská policie, dnes  odklízí sníh i v Praze. Tak proč se neinspirovat? Alespoň by poznali, co je práce. Stejně, co neměří rychlost, tak nemají, co dělat a posílili by si tělesnou kondici, kterou už ztratili od doby, co je vyhodili od státní policie v Kostelci nad Černými lesy.

7

Re: SNĚHOVÁ KALAMITA!!!!

Dnes údajně vyrazili v Praze uklízet i úředníci, alespoň v některých MČ. Že by inspirace, pane místostarosto? wink

Re: SNĚHOVÁ KALAMITA!!!!

Dobrý den pane Fokt, Vaší tělesné kondici by ta lopata nebo hrablo také jistě vydatně prospěly... smile

9

Re: SNĚHOVÁ KALAMITA!!!!

No to sice asi ano, ale já jednak nejsem úředník a druhak jsem většinu dne pracovně mimo Brod wink

10

Re: SNĚHOVÁ KALAMITA!!!!

Já myslím,že i těm úředníkům by neškodilo trochu se provětrat a při práci si trochu protáhnout svaly.Mnozí naši občané si té práce s uklízením letošní nadílky taky užili až až.A mnohdy i po SVÉ práci.Příklady táhnou.....:-)))Zkuste to.