Dobrý den pane Klinecký.
Děkuji za váš čas a reakci , která na rozdíl od jiných jedinců, kteří místo šedých buněk mozkových mají jen pivo, má vaše odpověď smysluplný obsah. Ovšem ne tak docela.
Já se neptal, jak se dostat na vlak, ale kde parkovat ?? Rada : kolo/ nemám, bus/ jede až za 2 hodiny a auto potřebuji jen 1x za rok, když spěchám do Prahy na jednání, na letiště či na autobus z Florence. Mohu nechat vozidlo před MÚ ? Úsměvné, že ? Pochopil jsem a nejenom já, že Škvárovna vás miluje, ale co zbytek města ? Budeme mít také volno před svou zelení, před domky či budovami ? Budete také tak vstřícní ? Letáček, jak se žije v Brodě působí dost úsměvně. Nechte sako u starosty a vyjděte ven mezi lid. Víte, že nás trápí koupaliště, scate park, parkování u gymnázia či lávka v Dolánkách. To je málo, nebo toto nikdo neřeší ? Jak se bavím s občany ve vlaku, tak mě každý řekl , město nepracuje, jak má.
Dobře jste napsal, město není nafukující, ale proč někdo má klid a místo pro parkování a jiní objíždějí bloky, čtvrtě , aby vůbec kolem 18.00 hod zaparkovali poblíž svého obydlí ?
Ostatně další volby doufám ukážou, že je čas na změnu, svěží vítr na radnici, aby občané mohli sdělit, MÚ pro nás dělá a pracuje. Ostatně betonové bloky za 720 000 kč. to je opravdu plýtvání městskou kasou.
Pane Klinecký děkuji za přečtení a věřím, že se ledy pohnou.
S pozdravem
Zbyněk Fořt