1

Téma: Před prodejnou KIK

Při rozmístění dopr. značek před touto prodejnou se povedlo umístit značku Parkoviště doprostřed chodníku přesně tam, kde bylo možné předpokládat rozmístění venkovních košů se zbožím. Vzniklo tu takové zúžení, že téměř není průchozí pro zákazníky ( především matky s kočárky). Myslím, že by bylo vhodné tuto značku přemístit mezi sloupy na obrubníku a upřímně se podivuji, že při přejímce stavby tato drobnost nikomu z přejímajících nevadila. Nevím komu tento prostor patří, a tak se obracím na zastupitele města s prosbou o zjednání nápravy. Děkuji.

2

Re: Před prodejnou KIK

Informace od vedoucího odboru dopravy:
V projektu je skutečně tato dopravní značka a je i skutečně relativně dobře umístěná. Nikdo ale nepočítal a nebyl na to ani požadavek, že z prodejny vyndají na chodník proutěné koše se zbožím a pak se tam skoro ani nedá projít. Nicméně budeme kontaktovat vlastníka aby dopravní značku přendal na vhodnější místo vhledem k aktuálnímu umístění košů.

3

Re: Před prodejnou KIK

Děkuji za rychlou odpověď. Doufám, že i reakce vlastníka bude stejně rychlá - přemístění značky je práce cca na 2 hod. a chodník bude průchozí. Projektant by si však měl uvědomit, jak je takové umístění sloupu slušně řečeno nesmyslné.

4

Re: Před prodejnou KIK

Značka bude přemístěna v pondělí.