1

Téma: Nabídka práce

Už vás nebaví rutinní práce bez perspektivy a kariérního růstu za průměrnou mzdu? Chcete něco víc? Míříte výš?

JE TU PŘÍLEŽITOST!!!

Naším cílem je zprostředkovat studentům a pracujícím detailní pohled na oblast financí a managementu tak, aby se stali skutečnými odborníky a profesionály v tomto oboru. Jedná se o ideální spojení, kde získáte mnoho znalostí a praktických zkušeností, dosáhnete vysněného kariérního růstu a velmi zajímavých výdělků.

CO NABÍZÍME:

- Práci v mladém a přátelském kolektivu
- Jedinečný vzdělávací program
- Časově flexibilní pracovní dobu
- Nadstandardní finanční ohodnocení
- Možnost kariérního růstu
- Spolupráce s odborníky v oboru
- Individuální přístup
- Firemní zahraniční poznávací zájezdy, příspěvky na dovolené

CO POŽADUJEME:

- Min. 18 let
- Schopnost vyhodnocovat a zpracovávat data
- Samostatnost, spolehlivost, cílevědomost
- Aktivní přístup k práci, chuť se dále vzdělávat
- Dobrá organizace práce/dodržování termínů

Pro nově vznikající kancelář v Českém Brodě hledáme zájemce na hlavní poměr. Nabízíme i jako přivýdělek ke své stávající práci nebo jako brigádu studentům, nebo lidem s volným časem.

Zkušenosti a praxe nerozhodují, náš akreditovaný školící systém Vás perfektně připraví. Změňte svůj život k lepšímu :-)

V případě zájmu o spolupráci a bližší informace zašlete Váš strukturovaný životopis, ideálně společně s motivačním dopisem(není podmínkou) na emailovou adresu martin.fulka@gmail.com.

Vybraným zájemcům se ozveme s možnými termíny pohovoru.

2

Re: Nabídka práce

To je nabídka od prodeje brakové literatury až po letadlo. Jaksi postrádám odbornost a obor činnosti. Trochu mi to připomíná inzeráty typu "Já si vydělám 15.000,- týdně, a nevím, co s tím......."

Born stupid? Try again!

3

Re: Nabídka práce

Pivas napsal:

To je nabídka od prodeje brakové literatury až po letadlo. Jaksi postrádám odbornost a obor činnosti. Trochu mi to připomíná inzeráty typu "Já si vydělám 15.000,- týdně, a nevím, co s tím......."

no tak za 1) to že to vám něco připomíná rozhodně neznamená, že to tak je. Nikde není psáno ani slovo o 15 tisících týdně

za 2) Nevím, kde jste se dočetl, že se jedná o nabídku od prodeje brakové literatury až po letadlo

za 3) pokud Vás inzerát nezaujal, tak absolutně nechápu, že vůbec komentujete.

4

Re: Nabídka práce

Musím souhlasit s Pivasem, nabízíte práci, není zřejmo jakou, není třeba žádná kvalifikace, jde o jakési vyhodnocování dat, rozpětí HPP - až brigáda na přivýdělek. Je také podivné, že na druhé straně je vaším cílem zprostředkovat studentům a pracujícím detailní pohled na oblast financí a managementu. Bude tedy zájemce pracovat, nebo se vzdělávat? Nemohu si pomoci, ale připomíná mi to poněkud "letadlo".

5

Re: Nabídka práce

Když je ta práce tak"dobrá",tak proč takový nábor?Myslím,že lidi chtěji-když práci,tak jistou.Pokud práci nabízíte,není vidět :název firmy,místo té práce,náplň,proč to nedáte taky na pracák?Třeba by se někdo přihlásil.......

6

Re: Nabídka práce

Pane Fulko, ponechte emoce. Vy něco nabízíte. Z Vaší nabídky není vůbec jasné co? Rétorika nabídky ve mně vyvolala dojem, který jsem popsal. Inzerát mne zaujal, bohužel, dosti negativně. Proto ho komentuje. Mám pocit, především z Vaší rozjitřené reakce, že jsem trošku trefil a Vám příliš nenahrál. Nedivte se, zatím jste nepřesvědčil.

Born stupid? Try again!

7

Re: Nabídka práce

No ono to asi tak legální nebude..