1

Téma: Hřiště Škvárovna

Před 2 lety se řešila změna parku na Škvárovně a vybudování hřiště pro starší děti (plocha na basketbal. nohejbal, volejbal, apod).
  S úpravou parku se už loni započalo, avšak s hřištěm se nějak nic nedělá. Přitom někde zde bylo minulý rok psáno, že peníze již byly na daný projekt získané.

  Mohl by, prosím, někdo podat informaci, jaká je situace?

2

Re: Hřiště Škvárovna

Připojuji se též s žádostí o informace.Udělala se spousta práce a park prokoukl. Co je ještě v dohledné době v plánu a kdy bude moci hřiště (včetně plácku na basket a jiné.)sloužit dětem?

3

Re: Hřiště Škvárovna

To, že se k danému tématu nikdo ze zastupitelů nechce vyjadřovat, asi znamená, že buď  by informace byly špatné nebo jsou jiná důležitější témata.

4

Re: Hřiště Škvárovna

Vybudování hřiště pro starší děti s umělým povrchem bylo podpořeno s programu Leader Regionu Pošembeří. Realizace je plánovaná do konce června letošního roku. Nyní se vypisuje výběrové řízení a předpokládám, že hřiště ještě během jaro bude vybudováno. Další úpravy se v letošním roce již neplánují.
S pozdravem Nekolný

5

Re: Hřiště Škvárovna

Děkuji za příjemnou informaci.

6

Re: Hřiště Škvárovna

Chtěl bych požádat o datum kdy budou práce zahájeny.

7

Re: Hřiště Škvárovna

Pane starosto,

  procházel jsem informace na těchto stránkách a nikde jsem nenašel žádné informace o vypsání výběrového řízení na realizaci hřiště. Je opravdu reálné, aby hřiště bylo hotové do konce června? Sice tomu nerozumím, ale podle mě nelze celou věc včetně úpravy a slehnutí podkladu mít za 1 měsíc.

  Proto se také připojuji k žádosti od "Mister" o informaci o datumu zahájení prací.

8

Re: Hřiště Škvárovna

Vážení zastupitelé,

  neví někdo více o případné realizaci daného hřiště na Škvárovně?

  Od p.starosty jsme odpověd nedostali, tak snad jestli někdo jiný by nevěděl.

9

Re: Hřiště Škvárovna

Jelikož se jedná o investici v celkové výši do 500 tisíc Kč, není nutné výběrové řízení, ale postačí tzv. průzkum trhu. Čili v této chvíli si odbor životního prostředí vyžaduje od případných dodavatelů nabídky a tyto nabídky posuzuje. Snaha je, aby deklarovaný termín konce června byl dodržen.
Hezký den

10

Re: Hřiště Škvárovna

Chtěl bych se jen zeptat, k čemu budou sloužit tři kovové konstrukce umístěné u borovic na horní loučce (u silnice). Vypadají jako ty podstavce na infocedule, umístěné u vstupů do parku, ale jsou o dost větší. Mate mě to o to více, že ve studii vzešlé z veřejných projednávání nebylo na těch místech nic zakresleno...