1 Naposledy upravil: LÍDA (13.10.2010 19:10:57)

Téma: http://www.cesbrod.cz/item/historicke-centrum-ceskeho-brodu-se-otevre-

Dobrý den,

reaguji na tento článek:
http://www.cesbrod.cz/item/historicke-c … -cyklistum a hlavně na zjištění ze včerejšího dne.

Cituji:
V ulici Tyršova je navíc od pondělí zřízen vyhrazený pruh pro cyklisty, kteří pojednou směrem z centra. „Rodiče, kteří budou přijíždět s dětmi do sokolovny, tak přesto na vystoupení dítěte samozřejmě zastavit mohou,“ podotkl Kašpar.

- bude toto upraveno nějakou značkou ? Pokud ne - když je zastaví a budou pokutovat policisté, mají se ohánět tímto článkem ??
- myslíte si že všichni budou používat tento pruh u školy ? Věříte tomu že kdo vyvede ze dveří školy kolo půjde hned na druhou stranu do pruhu ? Myslím že ne, vezme to stejně po chodníku..
- ale co by mě hlavně zajímalo - je obvyklé dělat cyklostesku na výjezdu hasičů ? Už to že je HZS v centru města s výjezdem u školy se jen tak někde nevidí..

Vím že už kdysi dávno se uvažovalo o postavení HZS buď na místě nynějšího PRO-DOMA nebo v Klučovské ulici vedle veteriny. Ale to proč to nebylo nebo není (i na jiném pozemku který je k dispozici) to je ale na jinou diskuzi..

Děkuji za odpověď a přeji hezký den,

Lída

2

Re: http://www.cesbrod.cz/item/historicke-centrum-ceskeho-brodu-se-otevre-

Děkuji za odpověď.

3

Re: http://www.cesbrod.cz/item/historicke-centrum-ceskeho-brodu-se-otevre-

Já myslím že byly uvažovány i jiné lokality, ale asi z toho sešlo, možná z finančních důvodů nebo nedošlo k dohodě stran pozemků.

4

Re: http://www.cesbrod.cz/item/historicke-centrum-ceskeho-brodu-se-otevre-

Děkuji za odpověď, i když na tohle jsem se neptala smile Jen mi to vážně přijde divné.. minimálně by podle mě měla být na výjezdu hasičů přerušovaná čára, a ne plná ?? Nevím no.

Oprava - Vaše odpověď byla asi na umístění HZS, došlo mi to až po odeslání příspěvku - vztáhla jsem si to na cyklostezku. Omlouvám se ! smile