Jakub Nekolný napsal:Toto jsou přesně praktiky minulého režimu, proti kterým se opravdu stavíme. Jestliže se vám nelíbí, co druhý říká nebo dělá, tak ho musíte pořádně zdiskreditovat. Co naplat, že se obvinění neprokázalo či neprokáže. Pochybnost už zůstává. Je mi smutno z lidí, kteří používají podobné způsoby.
Mě je smutno z vás křišťálově čistý starosto. Mimo jiné jste mi pozapomněl odpovědět na několik konkrétních otázek k tomuto tématu:
1)Jaké jsou důvody toho, pokud místostarosta Českého Brodu Janík jako statutární zástupce TJ Slavoj nehodlá pozemek městu prodat a to ani za nabídnutou vyšší cenu než je odhadní cena za kterou má pozemek koupit investor?
2)Jak tuto nehospodárnost TJ Slavoj promítnete do dalšího financování TJ Slavoj co se financí od města týče?
3)Pokud jste byl oficiálně zaúkolován, zcela jistě máte z těchto jednání zápisy?
4) Se kterými osobami z TJ Slavoj jste konkrétně jednal? Jednal jste i sám se sebou, když jste stejně jako místostarosta Janík ve VV Slavoj tudíž velikém střetu zájmů?
5) Pokud se hala, ubytovna, atd. na horním hřiště postaví, pro což se rozhodl jak místostarosta Janík tak i váš nový strategický stranický kolega Majer, co stovky tisíc, vyhozené za projekt dostavby horní základní školy? O jakou částku se konkrétně jedná?
6) Je Majer mladší, který ve volbách kandiduje a je zároveň zástupcem investora haly jak tvrdil na setkání s občany sponzorem vaší strany? Poskytl vám na kampaň finance? Platila vaše strana za volební billboard na OC Pila?
7) A především STAROSTO, CO PRO VÁS ZNAMENÁ PETICE ZHRUBA 1000 OBYVATEL (každý sedmý obyvatel) ČESKÉHO BRODU, KTEŘÍ NA POZEMKU HORNÍHO HŘIŠTĚ NECHTĚJÍ RUŠNOU HALU, chtějí, aby to byla i nadále klidná čtvrť kam se dá jít se psem na procházku, v zimě se zde dá sáňkovat a bobovat a kteří chtějí zachovat tuto plochu volně přístupnou pro obyvatele Českého Brodu a ne přístupnou jen pro pár vyvolených?
Děkuji za konkrétní odpovědi