Téma: střílení holubů
Na diskuzi pod článkem nikdo neodpovídá.Střílení už pro letošek skončilo?Nebo ještě bude toho 26.3?Doufám,že ne.
Diskuse je moderována.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Diskuse města Český Brod » Otázky na zastupitele » střílení holubů
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Na diskuzi pod článkem nikdo neodpovídá.Střílení už pro letošek skončilo?Nebo ještě bude toho 26.3?Doufám,že ne.
Střílení holubů již skončilo.
Proč je to tedy ještě vyvěšeno?Jak tady na stránkách,tak po městě?
Proč je to tedy ještě vyvěšeno?Jak tady na stránkách,tak po městě?
Tady má někdo prd na práci. Takovéto starost...:(.
kvítko napsal:Proč je to tedy ještě vyvěšeno?Jak tady na stránkách,tak po městě?
Taky mám starost. Vaše ironie je hloupá. Proč tedy nejsou odstraněny plakáty?
Pivas napsal:kvítko napsal:Proč je to tedy ještě vyvěšeno?Jak tady na stránkách,tak po městě?
Moje ironie není ani tolik hloupá, jako Vaše starosti a pozorovací talent. Chce to občas číst.
Pírko napsal:Pivas napsal:Tady má někdo prd na práci. Takovéto starost...:(.
Moje ironie není ani tolik hloupá, jako Vaše starosti a pozorovací talent. Chce to občas číst.
Výborně!Číst umím.Tak proč nás pan starosta ujistil,že střílení už skončilo?Umíte číst vy?
Pivas napsal:Pírko napsal:Taky mám starost. Vaše ironie je hloupá. Proč tedy nejsou odstraněny plakáty?
Výborně!Číst umím.Tak proč nás pan starosta ujistil,že střílení už skončilo?Umíte číst vy?
Ano, číst skutečně umím. Pokud jste si toho ještě nevšiml(a), pak platí výše zmíněná pochybnost o pozorovacím talentu. Nebo si myslíte, že mi Vaše stesky po večerech někdo předčítá? Pak už by to nebyla pochybnost o pozorovacím talentu, ale o zdravém rozumu.
kvítko napsal:Pivas napsal:Moje ironie není ani tolik hloupá, jako Vaše starosti a pozorovací talent. Chce to občas číst.
Ano, číst skutečně umím. Pokud jste si toho ještě nevšiml(a), pak platí výše zmíněná pochybnost o pozorovacím talentu. Nebo si myslíte, že mi Vaše stesky po večerech někdo předčítá? Pak už by to nebyla pochybnost o pozorovacím talentu, ale o zdravém rozumu.
Vy budete asi ouřada. Arogantní narcis.
Pivas napsal:kvítko napsal:Výborně!Číst umím.Tak proč nás pan starosta ujistil,že střílení už skončilo?Umíte číst vy?
Vy budete asi ouřada. Arogantní narcis.
Jo, to by šlo. Vidíte, stačí jeden arogantní narcisistický ouřada, aby Vás napadla myšlenka. Gratuluji.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Diskuse města Český Brod » Otázky na zastupitele » střílení holubů