Aktuality - Všechny aktuality

Slavnostní otevření KD Svět

V úterý 10. listopadu 2015 proběhlo slavnostní otevření KD Svět. Zavítal k nám i hejtman Středočeského kraje Miloš Petera, který zahájil se zástupci Města Český Brod celý program. Ten probíhal od odpoledních do večerních hodin, kdy jsme kromě komentovaných prohlídek „od sklepa po půdu“ pro návštěvníky připravili bubnovací dílnu s muzikantem Petrem Šušorem a pásmo tanečního a hudebního vystoupení žáků místní ZUŠ. Zlatým hřebem programu bylo uvedení vampýrsko-gangsterské komedie ala Tarantino s názvem Měsíční kámen v podání divadla Mrsťa Prsťa z Kouřimi.

V nové kavárně čekalo na příchozí zvědavce i kulturní nadšence drobné občerstvení, které si mohli vychutnat hudební doprovod Petra Venkrbce a Róberta Roviny, kteří své vystoupení pojali jako jam session a přispěli tak k výborné atmosféře večera. 

Se zahájením nové sezóny kulturních programů v KD Svět město Český Brod spustí i novou webovou stránku www.kultura.cesbrod.cz věnovanou jen a jen kultuře pořádné v našem městě. Tam se soustředí všechny pozvánky akcí v KD Svět a i akcí jiných organizací aktivních na poli kultury.  Od listopadu je paralelně spuštěna nová facebooková stránka www.facebook.com/kdsvet/, kde se soustředí pozvánky akcí z KD Svět. Další novinkou je internetový prodej vstupenek avizovaných programů na již zmiňovaných stránkách www.facebook.com/kdsvet/, přičemž bude samozřejmě zachován prodej lístků v IC Český Brod pro ty, co facebooku příliš nefandí nebo stále preferují osobní kontakt při jejich zakoupení. 

Vedení města nenechává nic náhodě. Pro zajištění bezproblémového chodu KD Svět byla do týmu odboru tajemníka přizvána jako dramaturg programů Kateřina Anna Nováková. Můžete se na ni obrátit se svými nápady a hudebními či divadelními tipy, které byste v Českém Brodě rádi zhlédli. Stejně tak v případě, že byste si chtěli sál pronajmout pro vaši akci. Kontakt: 321 612 219, novakova@cesbrod.cz.


Velké díky patří všem, kteří se podíleli na rekonstrukci bývalého kina Svět a pomohli odstartovat další příběh této budovy, jako kulturního domu Svět.


 

 

Copyright © Město Český Brod, 2005-2024 | Přístupnost | GDPR | Kontakty | Mobilní verze | Administrace | vývoj MyWebdesign.cz
Cesbrod
TOPlist