KD Svět

Aktuality

Programové změny Kulturního domu Svět

Vážení milovníci kulturních akcí,

pevně doufáme, že jste všichni v pořádku a odoláváte virovému běsnění i jeho důsledkům na naše každodenní životy. V době, kdy jsme asi všichni zavaleni nepřetržitým zpravodajstvím o koronaviru, chceme upřesnit, jak dále postupujeme v případě naplánovaných akcí a nabídnout vám novou možnost, jak být pravidelně informován o programových změnách KD Svět.

O přesunu březnových a dubnových představení jsme vás již informovali a tyto informace zůstávají v platnosti. Ač neradi, jsme bohužel nuceni přesunout také květnový program KD Svět. Výsledek programových změn dáme vědět tradičně přes sociální sítě a web města a nově také přes kulturní newsletter.

U akcí, které nelze přesunout a je třeba je produkčně zrušit, přednostně nabízíme kulturní poukázky v hodnotě celkové vstupného na zrušenou akci. Věříme, že si v plánovaném programu vyberete adekvátní náhradu a zároveň peníze určené na kulturu již zůstanou v oběhu, což pomůže alespoň trochu stabilizovat umělce, kteří nám předešlá léta dělali radost. V případech, kdy pro Vás kulturní poukázka není přijatelná, vracíme vstupné.

U akcí s datem konání ve vzdálené budoucnosti předpokládáme, že proběhnou podle plánu; předprodeje nadále běží a vstupenky zůstávají v platnosti bez možnosti kompenzace.

Díky dynamické situaci okolo zákazů, rušení a náhradních termínů, prosíme, zaregistrujte se na stránkách www.cvik.info k odběru kulturního newsletteru, kterým Vás budeme o všech změnách informovat.

Rádi bychom touto cestou osobně poděkovali všem, kteří s námi i v této nelehké situaci sdílejí nadšení, žijí kulturně i on-line a podporují umělce.

Zůstáváme plni optimismu a věříme v brzké obnovení provozu.

Přejeme všem hodně sil a pevné zdraví.

Tým Kulturního domu Svět

04.04.20 Aktuality
Copyright © Město Český Brod, 2005-2024 | Přístupnost | GDPR | Kontakty | Mobilní verze | Administrace | vývoj MyWebdesign.cz
Cesbrod
TOPlist