Aktuality - Všechny aktuality

Nabídka práce

Město Český Brod vyhlašuje výběrové řízení na pozici investičního referenta odboru rozvoje Městského úřadu Český Brod. Pracovní smlouva s úspěšným uchazečem bude uzavřena na dobu určitou (po dobu plánované dlouhodobé pracovní neschopnosti kolegy) s velmi pravděpodobnou možností změny na dobu neurčitou. Lhůta pro podání přihlášky je do: 5. 10. 2021 do 13:00 hodin. Předpokládaný nástup: v období od 1. 11. 2021 nebo podle dohody. Podrobnosti zde. 

Jeho agenda zahrnuje zejména přípravu nebo realizaci jednotlivých investic menšího rozsahu nebo částí velkých investic, shromažďování a vyhodnocování požadavků na výstavbu, příprava výběrových řízení investičních akcí po věcné stránce, provádění technického dozoru stavebníka menších akcí, příprava a zajišťování dokumentace všech stupňů. Zajišťování realizace investičních akcí včetně dozorování průběhu realizace investic, výběr a koordinace dodavatelů a jiných účastníků stavby, přebírání prací, příprava podkladů pro uzavírání smluv a jejich dodatků, prověřování a zajišťování úplnosti investiční dokumentace a zpracovávání zápisů a protokolů o předání staveb, zajišťování odstraňování nedostatků v průběhu jejich realizace. Průběžná kontrola čerpání finančních prostředků z rozpočtu. Evidence projektů a činností ve vnitřních systémech. Komunikace se členy zastupitelstva a rady města, s občany, úřady a firmami. Platová třída: 8 - 10 (dle dosaženého vzdělání a kvalifikace) + osobní příplatek, odměny za mimořádné pracovní výsledky, příspěvek na dovolenou a další benefity ze sociálního fondu. 

Copyright © Město Český Brod, 2005-2024 | Přístupnost | GDPR | Kontakty | Mobilní verze | Administrace | vývoj MyWebdesign.cz
Cesbrod
TOPlist