vendys napsal:Radek Jordák napsal:Blare ty debile bude tam ubytovna a třeba se poserte:-D Asi budeš ten druh co má holou prdel,na účtě nulu a ošklivou tlustou starou doma cooo:-D Tak řešíš a závidíš:-D obrovský smích:-D a kdybych tam chtěl ubytovat třeba osly budeš první komu to nabídnu:-D
Velice vytříbený humor.....
Naopak, pan Jordák připomíná jisté zvířátko zahnané do kouta, neposmívejte se mu, chudákovi. Je přeci známo, že na ohrožení reagujeme útěkem nebo útokem. Velice se omlouvám za trauma, které jsem mu způsobil :-). Chráním si své investice, to jistě pochopí, čeká mne rekonstrukce domu v řádech statisíců a nechci za humny problémové spolubydlící.
Já jen doufám, že se Rada města nechá inspirovat Kolínem a přijme urychleně stavební uzávěru. Je jasné, že ubytovna s takto vstřícným majitelem by přinesla městu mnoho starostí. To jediné, co od něj naopak očekávat nemůžeme, je jakékoli dodržování platných vyhlášek či zákonů.
PS: Oslíci jsou celkem sympatická zvířata, děti by tuto zábavu jistě ocenily. Pan Jordák by je tam mohl vodit v kruhu osobně, myslím, že by zapadl, obrovsky veliký smích