Ze všeho nejdřív bych se všem rád omluvil, že jsem měl ten hloupý nápad znovu rozvířit toto vlákno, ač jsem mohl na základě předchozích příspěvků tušit, jakým stylem Daniela odpoví.
===================
Pro vás, Danielo, už jen takto:
- daří se vám probouzet v rodičích zájem o dění na škole, což je jediné pidiplus této diskuse
- domnívám se, že způsob, jakým zde vystupujete, panu řediteli škodí
- pokud někdo z učitelů dělá něco pro školu, je mi jedno, ke které klice v ped. sboru patří
- je s podivem, že útočíte zrovna na osoby, které jsou aktivní u spousty veřejných akcí pořádaných v Brodě; nerad to říkám, ale jméno pana ředitele si v souvislosti s nějakou akcí "ve veřejném zájmu", jak píšete, vůbec nevybavuji, zato jednotlivé dámy v mnoha případech
- když jsem zkoumal pozadí dění, zjistil jsem, že mnoho lidí porovnává aktivitu pana ředitele a jeho finanční přínos pro školu s aktivitami paní ředitelky na 1. ZŠ a z toho srovnání p. ředitel nevychází moc dobře
- vaše osočení p. Kruliše je opravdu síla, zde už musí jít skutečně o něco osobního... Za sebe mohu říct, že pokud by p. Kruliš kohokoli "kaučoval" stejně, jako "kaučuje" tým Technických služeb, se kterými vyhrává soutěže obcí, jen bych mu tleskal
- obdivuji dámy, o kterých tu tolik píšete, že se udržely a nevracejí vám stejnou mincí. Být v jejich kůži, asi bych už dávno připomněl, jak jste od mládí trhala mouchám nožičky, teď se k tomu připojilo zneužívání dávek, okrádání školáků o svačiny, vaření perníku, falešná nálepka invalidy na autě, nemluvě o tom, jak si na vás sousedé stěžují na městě, že děláte po nocích brajgl a k tomu neplatíte nájem. Nebo je to všechno trochu jinak? Chmm...
- vaše/vámi atd. je záměrně psáno s malým v
- tímto jsem v této diskusi skončil
S hlubokou neúctou,
Petr