1

Téma: Žižkova

Vážně nikomu nevadí, že již drahně let je první a otřesnou vizitkou města tato silnice? Vždyť je to jak příjezd buchankou po Čukotské magistrále na tržnici v Komsomolsku. A tuplem hned kolem té Centrálnoj bolníci ímeni Beriji...

2

Re: Žižkova

Já si myslím, že tento stav je na místě. Slavný vojevůdce, který ulici propůjčil své jméno, také nejezdil po uhlazených cestách. Trmácel se po polních, někdy i lesních cestách, kde mnohdy živáčka či ptáčka zpěváčka nebylo. I tu nařídil bratr Žižka svým vojům zpívat. A za zpěvu husitských chorálů jeho voje slavně nástrahy překonaly.
Proto doporučuji při pohybu po zmíněné komunikaci zpívat. Posílíte se a zaženete chmůry. A místo řvavé muziky, kterou provozuje v ulicích mládež, která nemá kluziště, bazén, skatepark a jiné samozřejmosti, se pak budou ozývat melodie, které budou motivovat i k distanční výuce historie a zpěvu.
Když už si ani v putyce nemožem béknót.

Born stupid? Try again!

3

Re: Žižkova

Tak koukám, že asi nevadí. To je dobré. To je dobré vědět.

4

Re: Žižkova

Vadí, ale zjednání nápravy není jednoduché. Město má zpracovaný projekt na celkovou rekonstrukci ulice, zajištěné stavební povolení a na letošní rok získanou dotaci na opravu chodníků ve výši přes 3 mil. Kč. Letos se tedy část této nehezké ulice opraví, ale bude to opravdu jenom malá část.