1

Téma: farmářské trhy

Dobrý den. Mám dotaz, najde se vůbec někdo, komu vyhovuje čas konání  farmářských trhů v pátek od 8:00 do 14:00? Mám pocit, že minimálně 3/4 Brodu je mimo město v pracovním procesu. Nebylo by možné konání trhů přeložit na sobotu? Děkuji za reakce.

2

Re: farmářské trhy

Bohužel v sobotu nejsou ochotni prodejci do Brodu přijet.

3

Re: farmářské trhy

V pátek to asi skutečně pro spoustu lidí smysl nedává.

Nejsou ochotni přijet?? A neexistují nějací jiní farmáři, kteří třeba v sobotu nejsou neochotni přijet?

4

Re: farmářské trhy

Jeden stánek se zeleninou, jeden s CD a kořením a jeden s všehochutí (chňapky, nádobí???, atd.). To klidně oželím. Možná, až to budou skutečně farmářské trhy, pak bude mít diskuse smysl. Ono to s těmi farmáři asi skutečně není jednoduché.

Born stupid? Try again!

5

Re: farmářské trhy

Stejně jsem přesvědčen, že by farmáři měli větší tržby v sobotu, kdy je v Brodě i nějaká ta přespolní návštěvnost navíc. Ale pátek do 2? No jak myslí(te)… hmm

6

Re: farmářské trhy

Tak jsem dne opakovaně navštívil tolik propagované a diskutované "Českobrodské trhy". Mohu konstatovat, že rozsah prodejců je téměř stejný, jako při zahájení. Tj., je úplně jedno, jestli tyto trhy budou v pátek, nebo v sobotu, nebo nebudou vůbec. Bez těch cca čtyř stánků se v klidu obejdeme...

Born stupid? Try again!

7

Re: farmářské trhy

Nechápu proč prodejci musí parkovat na trávě, když od záchodů dolů je ještě místo. To TS mají málo práce se starat o zelen, že toto parkování na trávě každý pátek město povoluje?