1

Téma: Poštovní služby.

Město by mělo vstoupit v jednání s Českou poštou za účelem zlepšení služeb na pobočce Český Brod.Otevření dvou okének v dopoledních hodinách je pro čekající stresující.Do Brodu jezdí lidé z přilehlých obcí a zástup čekajících tráví nesmyslnou dobu čekání na odbavení.
Dnes je 28.11.v 10.hod,byla fronta až k hlavnímu vchodu.

2

Re: Poštovní služby.

Česká pošta v Českém Brodě je stejný moloch jako všude jinde. Doručuje mezi 10:00 a 12:00 hod,kdy je doma jen několik důchodců a matek. Na nabízené (v oznámení o doručení zásilky) doručení i ve večerních hodinách mi na poště v ČB dámy sdělily, že na to nemají lidi, že jsou malá  pošta. Argument jako bejk. Ještěže nám tuto malou poštu nezruší. Hlavně, že ČP a.s. chce provozovat osobní dopravu. Jsem zvědav, zda také pouze přes poledne. Zprivatizovali jsme kdejaký fungující subjekt. Tak proč ne tuto hnusnou arogantní organizaci?
Ale k věci. Mám strach, milý Dědo H., že tato pomoc v kompetenci města není a argumenty jeho představitelů asi nikdo nevyslyší. I když věřím, že to někdo z města zkusí.

Born stupid? Try again!

3

Re: Poštovní služby.

Pokud to jde, využívám jiný způsob zaslání zásilky, PPL, DPD, DHL ... zejména teď před Vánocemi. Další varianta je nechat si zaslat balík poštou do zaměstnání, což bohužel seniorům či maminkám na MD moc nepomůže. V případě, že musím vyzvednout např. doporučený dopis, snažím se přijít kolem poledního, opět jen pro ty, co nedojíždějí. Programově se snažím poště vyhnout velikým obloukem, protože v případě, že si přede mnou u okénka začne někdo sjednávat stavební spoření nebo půjčku, hrozí mi akutní infarkt myokardu. Je s podivem, že na poště dosud nefunguje lékařská pohotovost. Nevím, zda si to poštovní vrchnost uvědomuje, ale svým přístupem si odhání zákazníky.