1 Naposledy upravil: GabrielaD (07.04.2013 21:22:03)

Téma: Hlídání

Dobrý den,

hledám spolehlivou osobu na hlídání své 2 a čtvrtleté dcery a vyzvedávání její starší sestry (6 let) ze školky. Holky jsou hodné, šikovné. Hlídání by bylo nejvhodnější v naší domácnosti anebo dle dohody (bydlíme v blízkosti školky). Není problém si k nám brát i své dítě. Je mi jedno, zda jste důchodce, matka na rodičovské dovolené anebo studentka, ale požaduji spolehlivost a osobu, která má ráda děti.


Hlídání potřebuji nejprve na 2 dny v týdnu - čtvrtek a pátek a následně pak na 1 den v týdnu (čtvrtek anebo pátek) anebo dle dohody. Jedná se o hlídání celodenní cca 11 - 12 hodin denně, které zahrnuje hlídání mladší dcery, odvedení starší dcery do školky, vyzvednutí ze školky, občas uvaření obědu pro sebe a mladší dítě (mladší dcerka přes den spí cca 2 hodiny). Za den hlídání nabízím min. 600 Kč, případně další práce dle dohody. Vše ostatní upřesním emailem a následně osobně.

Prosím kontaktujte mě na emailu: transylvania@seznam.cz anebo na tel. 776 750 067 - po 17:00 hodině, případně zašlete smsku a já se Vám ozvu zpět.