1

Téma: dotaz na denní dojíždění

Dobrý den, mám dotaz. Dojíždíte někdo do práce v Kolíně a jezdíte i autobusem PID?  Jakou používáte jízdenku, či slevu? Nevím, jak to nakombinovat, když jedu z Liblic autobusem a pak vlakem. V Kostelci v Polkost byli zděšení a vůbec nevěděli, co si mám vlastně vyřídit, protože v Pečkách končí PID a že bych tím pádem měla mít 2 průkazky. Jednu na autobus - PID - ta by platila až do Peček, a jednu na vlak - z Peček do Kolína. Nevím, ale nelíbí se mi to. Nemáte někdo radu? Díky za info.

2

Re: dotaz na denní dojíždění

Bohužel jinou variantu předplaceného jízdného než zakoupení dvou průkazek zatím nemáte. Důvodem je neprovedení připravovaného, ale Středočeským krajem stále odmítaného sloučení PID se Středočeským integrovaným systémem do takzvané metropolitní integrované dopravy. Více v článku Finančních novin z letošního září: http://www.financninoviny.cz/zpravodajs … id_seznam=
Čili opravdu jen PID do Peček a průkazku ČD z Peček do Kolína.

3

Re: dotaz na denní dojíždění

Děkuji za odpověď, pane Nekolný. No, moc jste mě nepotěšil. asi budu chodit na nádraží pěšky a koupím si IN kartu od ČD + měsíční kupón - a ušetřím.  A budu čekat, jestli se metropolitní integrované dopravy dočkám. Z Liblic to není tak daleko a aspoň udělám něco pro zdraví. Teď, když budeme mít nový chodník...to se půjde jedna báseň... P.

4

Re: dotaz na denní dojíždění

To je dobře jen tahni taky Pečky maj alespon nejakou vyhodu)