1

Téma: Přívětivější město pro děti

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda-li by bylo možné, zřídit nájezdy pro kočárky na schody ke hřbitovu. S kočárkem se tam dnes nedostanete a obejít se to dá jen přes rušnou Jungmanovu ulici.

A druhá otázka zní, zda-li je plánovaná oprava dětského hřiště v parku u Jungmanovy ulice. Herní prvky jsou hezké, ale už dosti opotřebené.Určitě by stálo za to je natřít a opravit- Např. u výlezu na klouzačku chybí dvě prkna, kamínky okolo prolézaček-koloč, dopad z klouzačky, atd.  už téměř nejsou nebo je tam díra ze které se za deště stává bahnitá louže.....Vrátka na hřiště jsou taky v katastrofálním stavu....... Toto hřiště je hodně navštěvované a prakticky jediné v okolí.
Předem děkuji za odpověd

2

Re: Přívětivější město pro děti

Vy z města s kočárkem ujíždíte na hřbitov? Na čem/kom ještě ujíždíte, K.J.Erben nebo E.A.Poe?

3

Re: Přívětivější město pro děti

Vjezd pro kočárky na cestu k hřbitovu z Podskalí nechystáme. Jde o poměrně strmé schodiště, které by bylo pro tyto účely zvlášť v době nepříznivých klimatických podmínek nebezpečné. Technické služby jenom upravily cestu vytvořením prostředního pruhu lépe schůdného nejen pro starší občany.

Technické služby vyškolily pracovníky právě pro účely oprav dětských hřišť a také vedou deník oprav. Nutné opravy se provádějí pravidelně, bohužel např. poškozené prvky nebo dveře na zmiňovaném dětském hřišti je nutné činit několikrát do roka. Jednotlivé prvky nám většinou poškozuje nezbedná mládež. Avšak Vaše připomínky pan ředitel TS již zaznamenal a jakmile to podmínky dovolí, jistě zjedná nápravu.

Děkujeme, že si všímáte prostředí kolem nás.

4

Re: Přívětivější město pro děti

To nikdy je lepši z toho hnusneho města jit pryč!!!

5

Re: Přívětivější město pro děti

Tak na co čekáš, milý ProtiBrodaku ?