1

Téma: automat na mléko

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat či město neuvažuje o zřízení automatu na mléko, případně informaci na koho tento dotaz adresovat.
Dekuji.

2 Naposledy upravil: trautenberk (15.10.2011 21:20:51)

Re: automat na mléko

Chtělo by to najít zemědělce, který do toho půjde. Cena stroje začíná okolo půl milionu.. Nejlepším místem pro umístění mlékomatu by bylo nádraží, ovšem pod kamerami, aby veškeré mléko nevypili hosté nádražky. Tam přijde nejvíce lidí. Na druhém místě pak stojí radnice, navrhuji někdepoblíž okénka, kde se vyřizují  řidičáky. Úřad se tím přiblíží občanům.

3

Re: automat na mléko

To asi nebude věcí města,ale farmářů,zemědělců.Ale těm jaksi doba moc nepřeje.Aby se zde vyplatil mlékomat.V okolí nevím o nikom,kdo by se zabýval produkcí mléka ve větší míře.Maximálně tak pro sebe nebo pár známých lidí nebo pár lidiček ze svého okolí.Farmaření je věc složitá.A pořízení mlékomatu je docela finančně náročné.Pro ty malé chovatelé vůbec.Na zdejších far.trzích lze jednou za týden koupit docela kvalitní mléko.Sice za 25 kč litr,ale je to mléko.A aby se vyplatilo míti mlékomat v takovémhle městě,určitě by nestálo míň.

4

Re: automat na mléko

Mléko je v podstatě škodlivá tekutina pro lidský organismus. Já si myslím, že by bylo lépe zřídit automat na pívo. Bohužel nevím, kdo by se v okolí zabýval produkcí píva. Pívomat by se také zřejmě podstatně více rentoval než mlékomat. Také jsem zvažoval navrhnout kakaomat, ale problém je, že naši zemědělci nepěstují kakaové boby, takže nevím. Pěstování kakaových bobů je věc složitá. Největší problém je, kam pívomat umístit. Radnice by se sice hodila, radní by se polidštili, ale byli by furt namazaní. Na nádraží bych to možná dal. Ale na perón. Aby ti ožralci, kteří se tam budou nalejvat rovnou popadali pod vlaky. Pak by od nich byl pokoj. Na Škvárovnu bych to nedával, abych nezačal chlastat.
Takže to asi zase nepostavíme.

Born stupid? Try again!

5

Re: automat na mléko

Tak výborně, budeme v naší obci mít mlékomat, co zvážit třeba ještě takový masomat, mrkvomat, eventuálně prcgumat?

6

Re: automat na mléko

Pivas napsal:

Mléko je v podstatě škodlivá tekutina pro lidský organismus. Já si myslím, že by bylo lépe zřídit automat na pívo. ....

Pekne, diky za pobaveni ;o))

7

Re: automat na mléko

No lidi chtěj jít s dobou........:O.Dneska fakt lidi nevěději co by.Hold to někteří berou jako momentální trend.....Ale ten pivomat-to by byl dobrý nápad.......ale jít dohospůdky je přece jenom lepší.