1

Téma: Garáž(e) k pronájmu

Dobrý den, hledám garáž nebo garáže ( max.2 ) s el. a vodou v ČB nebo jeho okolí k pronájmu.
Předem děkuji, při nejmenším, za informaci, na koho se obrátit.
Děkuji Čihák

2

Re: Garáž(e) k pronájmu

Určitě bude něco volnýho za benzinkou Pap, nedávno mi to někdo nabízel,ale za boha si nevzpomenu kdo. Zkus tam někde nalepit inzerát.

3

Re: Garáž(e) k pronájmu

Dobrý den, momentálně pronajímám menší garáž v Pezikoku. Elektrika a voda je tam zavedená. Jedná se o garáž v průmyslové zóně. Mívali jsme tam nářadí, traktůrek a takové tyto potřeby na pole. Kdyby se vám to náhodou zalíbilo, dejte napište mi zprávu.

4

Re: Garáž(e) k pronájmu

Sháním pronájem garáže nebo dvougaráže v Českém Brodě nebo blízkém okolí.
tel.601392338

5

Re: Garáž(e) k pronájmu

Zdravím Zdeňku. Nevím zda ješě hledáš pronájem? Každopádně já nabízím pronájem plechové garáže. Jenže to se mi už dlouho nedaří :-( proto jsem se obrátila na jednu realitku a teď je garáž i nabízena přes ni na webu https://www.eurobydleni.cz/ostatni/ Najdeš tam všechny informace. Ahoj Andrejka

6

Re: Garáž(e) k pronájmu

Dobrý den,

pokud by měl někdo volnou garáž k pronájmu (případně i koupi) na jungmannově ulici, nebo v blízkém okolí, tak mně zkuste kontaktovat- něco sháním. Čím dříve, tím lépe.

Zabývám se osvětlením koncertů a nejrůznějších jiných akcí. Věnuji se také vánočnímu osvětlení, které zajišťuji jak soukromníkům, ale především městům, obchodním centrům apod. Najdete u mě výběr jak ze světelných vánočních řetězů, tak i různé speciality- vělké svítící hvězdy, světelné sítě, světelné figurky atd.