Mě by moc zajímalo, kolikrát byla klaraos a další kritici třeba na jednání zastupitelstva. Já tam občas zajdu a i si pročítám zápisy z jednání rady města a rozhodně nemám pocit, že by se jedni i druzí flákali. Považuju to od klaraos za hloupý výrok člověka, který jen kritizuje, ale přitom nemá povědomí o skutečné práci zastupitelů. To, že je zde milion věcí, které se musí řešit a řeší tito rádobychytří a informovaní nevidí. Oni mají jeden problémek, ze kterého udělají obrproblém a na ten je potřeba ukázat a říct jasně: děláte kulový, jak to, že toto neřešíte, povaleči??!! Než budu v bezpečí anonymity někoho takto kritizovat, bylo by dobré si nejdřív ověřit, zda mám pravdu. Takže pokud se v blízké době chystá vládní úprava tohoto problému, je zcela jasné, že nemá smysl na pár měsíců dělat vyhlášku. Nebo vy byste si doma vymalovala, když byste věděla, že za pár týdnů vám budou sekat elektřinu v celém bytě?? A taky by bylo určitě zajímavé vidět z nějakých policejních svodek a hlášení, jak je velký podíl kriminality ve městě než budu soudit. Zatím jsem neslyšel nikde o tom, že se zde schází galérka, která by tu dělala větší problémy než jsou jinde ve městě, takže mi to připadá, že berete za pravdu to, co jedna paní povídala. Souhlasit se samozřejmě dá s tím, že herny nejsou to pravé ořechové, co by tu mělo a muselo být. Ale udělat z toho hned tohle?? :-)