11

Re: Nový územní plán

Počítá se taky někdy v Brodě s bazénem,po kterém volá plno místních?Když už jsou takovéhle plány?Já ho nikde nenašla.(nebo přehlédla?)....A s těmi případnými kamiony-Nám by jezdily kousek "za zadkem".A to jsme do teď na celkem klidném místě.Pokud by se tu jednou něco takového postavilo,je to hrůza.Na okruh by se tím přivedlo hrozně aut,které by tudy jinak možná ani neprojížděly.No nevím,je-li to správná volba.

12 Naposledy upravil: Petr75 (23.03.2012 11:04:31)

Re: Nový územní plán

Bazén je podle mě krásný příklad jedné z věcí, do kterých by neměly být primárně investovány veřejné prostředky, protože dlouhodobě přináší jen náklady. Navíc je to nyní investice zbytná, v okolí je podobných zařízení dost.
Až bude obec efektivně hospodařit se svým majetkem, až bude "plno místních" sledovat pozorně konání svých zastupitelů a ptát se po důvodech jejich (ne)konání a až bude obec v dlouhodobém přebytku a budeme opravovat cesty a chodníky i za kraj, možná tehdy je chvíle o nějaké zátěži v podobě bazénu přemýšlet.
Lepší by ale bylo, kdyby se našel soukromý subjekt, který bude mít business plán s nějakou rozumnou návratností na podobnou investici, a od města bude chtít jen formální či drobnou podporu (třeba že město ho nechá první rok zdarma inzerovat ve zpravodaji) - ten ať se do toho klidně pustí. A pokud tady takový subjekt není, proč asi?

13

Re: Nový územní plán

pro PETR 75--další výhoda pro nového investoro by mohla být"1Kč"za nájem,jak je to tady již zvykem a na dobu nejméně 7 let!!